tag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post1940824368273002439..comments2023-11-18T17:34:07.365+03:00Comments on Моят сладък дом: ТутманикМариhttp://www.blogger.com/profile/17130992336054321211noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-90302120786287148572023-11-18T17:34:07.365+03:002023-11-18T17:34:07.365+03:00Супер се получи.Благодаря за страхотната рецептаСупер се получи.Благодаря за страхотната рецептаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-10528455563889772792016-08-14T16:47:50.736+03:002016-08-14T16:47:50.736+03:0026 см
26 см<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-14970949438789136242015-11-15T13:48:00.609+02:002015-11-15T13:48:00.609+02:00Здравейте,искам да похваля и аз направих тутманика...Здравейте,искам да похваля и аз направих тутманика стана страхотен. Стана любима на моето семейство.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-1108790426005995442015-08-09T17:33:46.792+03:002015-08-09T17:33:46.792+03:00Сина ми е по тестените работи и го прави вече над ...Сина ми е по тестените работи и го прави вече над 10 пъти. (малък е.. на 14)<br />ПРОСТО Е УНИКАЛНО!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-25242225636602322692014-07-01T14:04:27.287+03:002014-07-01T14:04:27.287+03:00Дали ако сложа кисело, а не прясно мляко ще се пол...Дали ако сложа кисело, а не прясно мляко ще се получи ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-53312262608829988142014-05-17T09:06:23.149+03:002014-05-17T09:06:23.149+03:00PREKRASEN TUTMANİK
PREKRASEN TUTMANİK<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-32338045764340375392014-04-11T10:12:52.032+03:002014-04-11T10:12:52.032+03:00Здравейте!Рецептата и резултатът на снимките ме вп...Здравейте!Рецептата и резултатът на снимките ме впечатлиха и мисля да опитам да го направя.Каква е големината на тавичката, в която го печете?Angiolettohttps://www.blogger.com/profile/17397945858183756010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-52672680606580043892014-02-02T19:08:39.321+02:002014-02-02T19:08:39.321+02:00Благодаря ви за подробно написаната рецепта. Пробв...Благодаря ви за подробно написаната рецепта. Пробвах я и се получи най-пухкавият, ароматен и вкусен тутманик,който някога съм яла. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-49941278990492266992013-11-02T19:53:16.083+02:002013-11-02T19:53:16.083+02:00Благодаря за подробната рецепта стана страхотноБлагодаря за подробната рецепта стана страхотноAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-43157950823089213452013-11-02T10:19:54.521+02:002013-11-02T10:19:54.521+02:00Здравейте, мисля че няма да има проблем ако замеси...Здравейте, мисля че няма да има проблем ако замесите в хлебопекарната и оставите първото втасване там. След това си го оформете и го оставете втория път да си втаса в тавата /покрит с фолио/, след което изпечете. Ще се радвам да се получи и да споделите. Благодаря и хубав ден!Мариhttps://www.blogger.com/profile/17130992336054321211noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-13778999272979574102013-11-02T04:12:52.146+02:002013-11-02T04:12:52.146+02:00Zdraveite,mnogo mi haresa ,li4i si 4e e maistorski...Zdraveite,mnogo mi haresa ,li4i si 4e e maistorski klas,az iskam da go naprava,6te polzvam doma6na hlebopekarna za zamesvane na testoto s vtasvane,ako imate dopalnenie i niakakv savet ,o4akvam s netarpenie,blagodarya .Koleva<br />Umoliavam vsi4ki za izvinenie,pi6a na latinica,ne sam v Bulgaria!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-17075457060854591882013-04-30T15:14:24.313+03:002013-04-30T15:14:24.313+03:00Здравейте,мисля че няма проблем да земестите прясн...Здравейте,мисля че няма проблем да земестите прясното мляко с вода.Втасването е на два пъти,първият път след замесване на тестото го поставяме в намаслена купа, покрито с фолио, докато удвои обема си.Вторият път е след като го оформим и наредим в тавата,при мен отнема около час-час и половина,зависи колко е топло в кухнята.Като бухне хубаво е готов за печене.Ще се радвам да споделите как е станал с вода,ако решите да го направите.Правя и един "обикновен" тутманик с вода, но при него няма яйце.И тази рецепта ще споделя някой ден.Дано съм била полезна.<br />Хубави празници от мен!Мариhttps://www.blogger.com/profile/17130992336054321211noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-80416065826429058172013-04-30T14:15:40.581+03:002013-04-30T14:15:40.581+03:00Здравейте! Може ли да се избегне прясното мляко и ...Здравейте! Може ли да се избегне прясното мляко и вместо него да се използва вода например? Изглежда чудесно тутманикът! Поздравления! И престоява да втаса час и половина, така ли? Хубав ден!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-50410221450166298002013-03-31T12:49:09.202+03:002013-03-31T12:49:09.202+03:00О, Нели, много ти благодаря за хубавите думи. Това...О, Нели, много ти благодаря за хубавите думи. Това е голям комплимент за мен като знам и ти какви неща правиш в кухнята! Прегръдки!Мариhttps://www.blogger.com/profile/17130992336054321211noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2887838809688044147.post-7848788473592985772013-03-30T14:21:39.090+02:002013-03-30T14:21:39.090+02:00От Нели: Няма такава вкусотия.Добре, че те има, да...От Нели: Няма такава вкусотия.Добре, че те има, да ни учиш как сложните на вид неща стават лесно! Обичам те...Anonymousnoreply@blogger.com