неделя, 17 март 2013 г.

Банички пурички


















Бърза, лесна и вкусна закуска.

Продукти:
1 пакет кори за баница от дебелите - точени;
около 400гр.сирене;
5 яйца;
олио за пържене.

Приготвяне:
Разстиламе корите, обикновено са кръгли и ги нарязваме на по 8 триъгълника. Надробяваме сиренето, разбъркваме при него яйцата. Слагаме по малко от сместа върху всеки триъгълник и навиваме на рулце. Пържим в сгорещена мазнина.
Виждала съм ги и приготвени в магазина, но за да не се съмняваме в плънката е по-добре ние да си ги направим.
Въпреки че се пържат, тези банички не стават прекалено мазни и са много вкусни когато са топли.

















Добър апетит!

4 коментара:

  1. Страхотно банички, бързи и сигурна съм вкусни. Весел празник.

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни са и много актуални напоследък,ще се правят,няма мърдане!Хубава празнична неделя,Мари!

    ОтговорИзтриване
  3. Много обичам такива лесни рецепти. Благодаря за идейката. Изглеждат толкова апетитно, че ми идва да се пресегна през монитора :))
    Поздрави и усмихнат вторник!

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина са много лесни и бързи.Аз ги харесвам повече от баница на фурна.Поздрави!

    ОтговорИзтриване